کنجاله سویا گسترده ترین منبع پروتئین در تمام نقاط دنیاست. انواع اسیدهای آمینه این ماده خوراکی، کاملا مطلوب طیور بوده و هنگام ترکیب با ذرت یا سورگوم، تنها اسید آمینه محدود کننده آن متیونین خواهد بود. میزان پروتئین کنجاله سویا متفاوت است. این امر ناشی از تنوع واریته ها و/یا شرایط فرآوری کنجاله سویا برای استخراج چربی آن است. کنجاله های سویایی که پروتئین بیشتری دارند، از فرآورده های پوست گرفته شده به دست می آیند؛ در حالی که کنجاله های با پروتئین کمتر (44% پروتئین خام) حاوی پوسته اند و بنابراین از الیاف خام بیشتر و انرژی قابل سوخت و ساز کمتری برخوردارند. هرچند چربی موجود در سویا در اوایل دوره رشد و نمو آن ایجاد و ذخیره می گردد، اما پروتئین آن تقریبا در انتهای دوره بلوغ ذخیره می شود که در نتیجه شرایط رشد و برداشت سویا می تواند تاثیر زیادی بر میزان پروتئین آن داشته باشد.
تامین نهاده های مصرفی و مکمل ها و ویتامین ها برای مرغداران و دامداران در سراسر کشور با شرایط پرداختی مدت دار از جمله خدمات شرکت ایپک یولی میباشد . شرکت آماده عقد قرار داد با شرکت ها و مرغداران با پرداخت نقد و یا اقساطی جهت تامین این مواد مصرفی میباشد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های تماس شرکت با ما در ارتباط باشید
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.