اسیدهای چرب طبیعی از تجریه چربی های حیوانی و روغن های گیاهی تولید می گردند.ار این فرایند گلیسرین نیز تولید می گزدد. نسبت تولید اسیدچرب به گلیسرین در تجریه چربی و روغن ها 9 به 1 می باشد. اسیدهای چرب مواد سمی نیستند و بر اساس استاندارد EC در زمینه خطرات حمل و نقل و نگهداری دارای کدهای R36, R37, R38 می باشند و در زمینه حفاظت دارای کدهای S26 , S36 می باشد.کدهای فوق نشان می دهد که تماس با اسیدهای چرب باعث حساسیت و تحریک چشم , پوست و دستگاه تنفسی می شود.توجه به این نکته ضروری است که در فرایند تولید اسید چرب از منابع مختلف(به جز روغن تال) گلیسرین تولید می گردد ولی در روش تولید اسید چرب از روغن تال اسید تولید نمی گردد.اسیدهای چرب نارگیل بسیار گرانتر از سایر اسیدهای چرب هستند.از آن جهت که روغن نارگیل و روغن پالم(نخل) تنها تامین کننده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاهتر(C12, C14) هستند لذا مصرف اسیدهای چرب و نخل به علت همین ویژگی در موادآرایشی و بهداشتی نسبت به سایر اسیدهای چرب بیشتر است.
موارد مصرف و كاربرد
از مشتقات اسیدهای چرب به طور گسترده در صنعت استفاده می شود.
کاربرد:
· اکل های چرب, آمین ها, استرها, صابون های فلزی, پلاستیک ها, 35 تا 40 درصد
· دترجنت ها, صابون ها, مواد آرایشی, 30 تا 40 درصد
· الکید رزین ها, رنگها 10 تا 15 درصد
· پلاستیکها, تایرها 3 تا 5 درصد
· نساجی, چرم و کاغذ 3 تا 5 درصد
· روانئ سازها, گریس ها 2 تا 3 درصد
· استفاده های دیگر مانند ساخت شمع 3 تا 5 درصد
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.