تغذیه آبزیان نوپاتربن علم تغذیه است که با سرعت قابل توجهی گسترش یافته و دارای تنوع و زیرشاخه های متنوعی می باشد و شامل تغذیه با غذای زنده, غذای ویژه هچری ها, تغذیه سخت پوستان و نرم تنان, تغذیه سردابی و گرمایی و تاس ماهیان در سطوح مولدین و رشد و یک زیرشاخه به نام آرتیما می باشد.تغذیه شامل مراحل آماده سازی, فرایند مواد و محصول, فرمولاسیون غذا وتامین نیازمندیها, انبارداری و حمل و نقل, کنترل کیفیت و کمیت و شیمیایی فیزیکی و مکانیزم خوردن و هضم عناصری است که به عنوان مواد غذایی عمل می کنند.
عوامل تاثیرگذار بر کیفیت غذای آبزیان:
1. قانون بازرسی دولتی
2. ساختمان کارخانه و تاسیسات فراوری
3. کارکنان
4. ماشین آلات و تجهیرات
5. دریافت موادخام
6. انبارمواد خام
7. آسیاب مردن
8. جداسازی موادفلزی
9. توزین و مخلوط کردن مواد
10. شکل دهی به محصول
11. تحویل دهی غذا
12. آلودگی ثانویه
روشهای کنترل کیفیت غذای آبزیان:
1. کنترل بیولوژیک(زیستی)
2. کنترل میکربی
3. کنترل شیمیایی
4. کنترل فیزیکی یا ارزشیابی حسی
در سیستمهای پرورشی آبزیان جهت رشد و نمو علاوه برغذاهای طبیعی موجود در استخر, به غذای کاملی که بتواند احتیاجات غذایی موجود را فراهم کند, نیازمند است.چنین غذایی ابتدا ازنظر مواد اصلی تشکیل دهنده(پروتیین, چربی و ...) به صورت فرمول تهیه و درعمل به صورت غذای مصنویی دراختیار آبزیان قرار می گیرد که شامل انواع غذاهایی است که درمقاطع مختلف رشد و زندگی مورد استفاده آنها می باشد.
موارد مصرف و كاربرد
همانطور که مشخص است کاربرد این محصول جهت تولید و پرورش آبزیان در تمام مراکز مرتبط به آن می باشد.مواد ادلیه در تولید خوراک آبزیان در جدولهایی که در طرح توجیهی است به صورت مفصل بیان شده است.
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.