کلمه ژئوسنتتیک از دو بخش ژئو(Geo) و سنتتیک(Synthetic) ساخته شده است.اولین طرح های کاربرد مواد ژئوسنتتیک درپروژه های آب و خاک مطرح شد و بدین دلیل به نام پدر (ژئوتکستایل ها)مشهور گردیده است.از ژئونکستایل ها به عنوان فیلتر و زه کش مورد پذیرش بسیاری از کارشناسان و مدیران فعال در زمینه های مختلف قرار گرفت. کاربرد مواد ژئوسنتتیک در ایران متاسفانه به دلیل عدم شناخت دقیق و علمی کارفرمایان و مهندسین و نیز به دلیل کمبود و گرانی این مواد هنوز توسعه قابل توجهی نیافته و تنها درچند پروژه و آن هم به صورت محدود این ماده مورد استفاده قرار گرفته.
ژئوسنتتیک ها به چند گروه گلی تقسیم می شوند:
· ژئو تکستایل : جهت مسطح سازی , جداسازی, زه کشی مناسب, اضافه نمودن قدرت باربری آسفالت و خاک, افزایش عمر مفید آسفالت, حفاظت سازه هی ازسدهحل و بنادر, نشست همگون در سازه های دریایی و ...
· ژئوگریدها: جهت مسطح سازی خاک و ساخت دیوارهای حائل و غیره کاربرد دارند.
· ژئوممبرین ها:جهت آب بندی کردن, ساخت دریاچه های مصنوعی, استخرهای پرورش ماهی و استخرهای صنعتی, لاگونهای فاضلاب و لوله های انتقال آب کاربرد دارند.
· ژئونت ها: جهت جلوگیری از فرسایش شیبها و زه کشی مناسب به کار می روند.
· ژئوکامپوزیتها: جهت زه کشی زمین های زه کشی و دیوارهای حائل و سقف تونل ها به کار می روند.
موارد مصرف و كاربرد
ژئوسنتتیک ها منسوجات و پوششهای ساخته شده از الیاف تولید شده از مشتقات نفتی هستند که خاصیت اصلی آنها, فساد ناپذیری درمقابل عوامل درون خاک است.از ژئو سنتتیک ها به عنوان جداکننده, فیلتر, زهکش, مسطح کننده و حفاظت کننده استفاده می شود وبه اشکال بسیار متنوع تقسیم گردیده است که توضیحات کامل هر کدام در طرح توجیهی به صورت کامل آمده است.
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.