به طور كلي موارد مصرف و كاربرد رنگهاي صنعتي عبارتند از:
· صنايع چوب،
· داخل و خارج قوطي و بشكه
· ماشين آلات كشاورزي و لوازم ساختماني
· صنايع خودرو سازي و واگن
· رنگ هاي پودري،
· پوشش هاي نئوپان و لامينه كردن
· رنگ انواع ورق (Coilcoating)
دهي تأسيسات ساحلي يا On Shore Facility سازه هاي دريايي ي structure ا Off shore كشتي هدر برابر خوردگي و تغييرات جوي و محيطي.
اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز :
رنگ آميزي يكي از مهمترين قسمتهاي يك پروسه توليدي مي باشد. رنگ آميزي از دو جهت حائز اهميت است. اول اينكه يكي از مهمترين پارامترهاي جلب كننده نظر مشتري، رنگ نهايي است و دومين اهميت رنگ آميزي مقاومت قطعه در برابر خوردگي و بالا رفتن استحكام و طول عمر قطعه مي باشد و هر چه قطعه بيشتر در معرض مواد خورنده باشد اين اهميت بيشتر جلوه خواهد كرد. پر واضح است كه براي گسترش استفاده از رنگ در صنايع ايران، به يك فرهنگ سازي اصولي و گسترده نياز است. تمام توليدات از جمله دارو، مواد خوراكي، صنعت، منسوجات و ... همه نيازمند تنوع رنگ هستند، بنابراين، با توجه به حضور بسيار زياد رنگ در زندگي روزمره و ارتباط مستقيم آن با افراد، حفظ نكات ايمني براي سلامت جامعه بسيار حائز اهميت است. در كشورهاى صنعتى، اهميت رنگ شناخته شده است و در كشور ما نيز با عنايت به اين نكته كه در آستانه ورود به جهان صنعتى است، از اين قاعده نمى تواند مستثني باشد.
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.