ین محصولات به عنوان قطعات صنعتی محسوب میگردند که در ساخت و تولید انواع خودرو، ماشینآلات کشاورزي و صنعتی، تجهیزات صنعتی و موارد مشابه کاربرد دارند. از اینرو ماهیت طرح حاضر را میتوانیم قطعه سازي عنوان نماییم.
مشخصه اصلی قطعات تولید شده به وسیله آهنگري یا فورج، استحکام و سفتی بالاي آنها میباشد. به طوري که این قطعات به واسطه ساختمان کریستالی بهبود یافته خود، از مقاومت بسیار بالایی در مقابل سایش و تغییر شکل مکانیکی برخوردار هستند و همین خواص مکانیکی سبب کاربرد آنها در محلهایی از ماشینآلات و تجهیزات شده است که تحت بارهاي مکانیکی بالایی قرار دارند و قطعات تولید شده از روشهاي دیگر تولید مانند ماشینکاري و ریخته گري قابلیت کاربرد در این محلها را ندارند. علت مقاومت بالاي قطعات تولید شده از روش فورج، به ماهیت روش تولید آن باز میگردد که در آن قطعه خام در کورهها گرم شده و سپس به وسیله فشار پرس فشرده میشود. این عمل سبب میگردد که ساختمان متالوژیکی مواد مورد استفاده قطعه بهبود یافته و به صورت بلورهاي کوچک و منظم آرایش پیدا نماید که این امر سبب افزایش
خواصمکانیکی قطعه نیز می گردد . محصول تولیدي طرح حاضر، قطعات صنعتی است که از طریق فورج (آهنگري) تولید خواهد شد. اصلیترین ویژگی این قطعات که سبب متمایز سازي آن از دیگر قطعات صنعتی مشابه میگردد، درجه استحکام و سفتی آن میباشد، به طوري که مقاومت مکانیکی این قطعات در مقابل سایش ، ضربه و دیگر بارهاي مکانیکی بیشتر از قطعات مشابه تولید شده به وسیله روشهاي دیگر تولید مانند ماشینکاري و ریختهگري میباشد. ضرورت تولید این قطعات را میتوان این چنین شرح داد که در برخی مکانیزمها و مجموعههاي خودروها و ماشینآلات صنعتی و کشاورزي، به واسطه وارد آمدن ضربه و بارهاي مکانیکی بالا، لازم است از قطعاتی استفاده گردد که مقاومت آنها در مقابل این بارها قابل قبول باشد و قطعات تولید شده به روش فورجینگ مناسبترین گزینه براي این موقعیتها محسوب میگردند و بنابراین بدون شک میتوان گفت که کمتر مجموعه اي از ماشینآلات صنعتی علل خصوص خودرو را میتوان یافت که قطعات فورج در آن استفاده نشده باشد.
قطعات صنعتی تولید شده به روش فورجینگ در مجموعه هایی از خودروها و ماشینآلات صنعتی و کشاورزي کاربرد دارند که نیاز به مقاومت مکانیکی بالا میباشد. از اینرو میتوان گفت که قطعات مورد مطالعه به لحاظ ضرورت برخورداري از مشخصات خاص فنی، نمیتوانند داراي کالاي جایگزین باشند یعنی به عبارت ساده تر اینکه براي قطعات مورد مطالعه ، کالاي جایگزین وجود ندارد.
در کشور ما توسعه صنعت خودرو از سال 1371 شروع شده و سیاست هاي دولت در گسترش این صنعت و کسب سهم از بازار جهانی می باشد . توسعه صنعت خودرو سبب توسعه صنعت قطعه سازي در کشور شده است بطوریکه هم اکنون حدود 1700 قطعه ساز در کشور فعالیت می نمایند . صنعت خودرو حدود چهار درصد و صنعت قطعه سازي از تولید /52 درصد از تولید ناخالص داخلی (GNP) کشور را تشکیل می دهند و در این میان قطعات کند مصرف خودرو که محصول مورد مطالعه نیز در آن خانواده قرار دارد ، به لحاظ تکنولوژیکی از اهمیت بالائی در قطعه سازي برخوردار می باشند .
توسعه صادرات از دیگر سیاست هاي دولت است که قطعات خودرو نیز در این حرکت قرار دارند . نگاه ویژه مسئولین به صادرات قطعات خودرو ، ایجاد ستاد ویژه توسعه صادرات این قطعات در سازمان توسعه تجارت ایران و بسیاري از موارد دیگر ، نشان از وجود حرکت عظیم در توسعه تولید و صادرات قطعات خودرو می باشد . بنابر این می توان گفت که هر چند قطعات خودرو در ردیف کالاهاي اساسی و استراتژیک قرار ندارند ولی این قطعات در ردیف کالاهاي مهم و حساس کشور قرار دارند .
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.