خریدار و فروشنده انواع هموژن دست دوم در صنایع لبنی و نوشیدنی با ظرفیت های مختلف از برند های معروف
.
هموژن چیست؟
هموژنیزه کردن یعنی چه؟
درون شیر لیپیدها یا همان چربی هائی وجود دارند که قطر گویچه های آنها به یک اندازه نبوده و بزرگ و کوچک می باشند و وقتی ما شیر را گرم می کنیم مشاهده می کنیم که به صورت سر شیر روی شیر پخش می شوند و یا بصورت خامه در شیر خام روی سطح شیر را می گیرند ، برای اینکه این پدیده پیش نیاید و چربی موجود در شیر در تمامی حجم شیر یا ماست یا .... بطور یکنواخت حضور داشته باشند و از طرفی هضم لبنیات بهتر صورت پذیرد و شیر را هموژنیزه ( همگن – هم اندازه ) می کنند و گویچه های چربی با آب داخل شیر و سفیدی و ... کلیه مواد داخل شیر به یک اندازه می شود و به هم می چسبند و دیگر چربی بالا نمی آید .
این پدیده را با دستگاهی به نام هموژنایزر انجام می دهند ، هموژنایزر دستگاهی است که حجم زیاد شیر را بوسیله پیستونهای قدرتمند خود از یک مجرای ریز ( کوچکتر از ته سوزن ) با فشار 200bar ( 200 متر بر ثانیه ) عبور می دهد و شیر با آن فشار خیلی خیلی زیاد به سر یک هد از جنس تیتانیوم یا فولاد محکم برخورد می کند و سلولهایش می شکند و تمامی چربی و مواد داخل شیر با ماده هموژنیزه شونده با هم تقریباً محلول می شوند و از هم جدا نمی شوند .
حال اگر از این شیر ماست تهیه شود دیگر روی آن را رویه نمی بندد ولی چربی در کل ماست بطور یکنواخت تقسیم شده است و اگر شیر نوشیدنی تهیه گردد روی شیر خامه یا سرشیر نمی بندد و هضم و جذب آن نیز بهتر می شود .
.
جهت اطلاع از :
قیمت هموژن ایرانی
قیمت هموژن ایتالیایی
قیمت هموژن خارجی
قیمت هموژن بهساز دست دوم
,....
قیمت دیگر دستگاه آلات صنایع لبنی و نوشیدنی با شماره تماس زیر تماس بگیرید.با تشکر
مهندس پاکان
09125774839
دفتر مرکزی :
تهران شوش فدائیان اسلام بنگاه بزرگ پارس مهدی/جلوه سابق
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.