چیست؟ISO 22000:2015
سیستمی جهت حصول اطمينان از ايمني مواد غذايي درطول زنجيره موادغذايي تا مرحله مصرفنهايي مدون شده است بطوریکه در طول زنجيره موادغذايي تمام خطرات ايمني موادغذايي شناسايي و به طور مناسب در هر مرحله كنترل مي گردد .
دستاوردها و مزایای سیستم مدیریتکیفیت در صنعت مواد غذایی ISO 22000:2015
-طراحي، استقرار، اجرا، حفظ و به روزآوری توليد محصول ايمن براي مصرف كننده بر اساس مورد مصرف .
- انطباق با الزامات قانوني و دولتي موجود را كه مرتبط با ايمني مواد غذايي هستند به اثبات رساند.
- افزايش رضايت مشتري با ارزيابي و تشخيص نيازمنديهاي آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ايمني موادغذايي با تأمينكنندگان، مشتريان و ديگر بخشهاي موجود در زنجيره موادغذايي.
- تطابق با خط مشي ايمني مواد غذايي تعريف شده سازمان.
- اثبات تطابق و اجراي الزامات استاندارد به ديگر سازمانها.
- گواهي يا ثبت سيستم مديريت ايمني موادغذايي خود از يك سازمان معتبر خارجي.
- و دهها مزیت دیگر
تعاریف:
- برنامه پیشنیاز(PRP): فعالیتهایی که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیرهغذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن مواد غذایی برای مصرف انسان انجام گیرد.
- کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .
- خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .
شرح خدمات ISO 22000:2015
- تعیین و تدوین خط مشی و بیانیه سازمان .
- تحت کنترل درآوردن، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان
- برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و ...
- تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی
- ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتیPRP ها ، در برگیرنده اطلاعاتی برای هر برنامه .
- - ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی
ادم هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.